Cultivat de familiile de fermieri din sudul Indiei, Lamaita produce un ulei esential citric, care ofera o multime de beneficii celui care il foloseste. De multi ani, Lamaita este utilizat in bucataria asiatica la supe, ceaiuri si preparate cu curry, precum si in asociere cu peste, carne alba, carne de vita si fructe de mare. De asemenea, Lamaita are un efect purificator si tonifiant, motiv pentru care este utilizat frecvent la fabricarea produselor pentru ingrijirea tenului.
Utilizari:
- Foloseste-l pentru aromatizarea aperitivelor si preparatelor pe baza de carne.
- Combina-l cu Busuioc, Cardamom sau Menta creata.
- Dilueaza uleiul si maseaza-l sau pulverizeaza-l pe piele inainte sa iesi afara.
Indicatii de Utilizare:
Difuzare: Pune trei-patru picaturi in difuzorul ales.
Utilizare ca aromatizant alimentar: Dilueaza o picatura in 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amesteca 5 picaturi cu 10 ml de ulei caraus. Pentru baie, amesteca 5 picaturi cu 5 ml de ulei caraus. Pentru utilizarea ca parfum, amesteca 1 picatura cu 10 picaturi de ulei caraus.
Precautii:
Poate cauza sensibilizare cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti insarcinata, alaptati sau va aflati sub supraveghere medicala, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.
Beneficii Primare:
- Aromatizarea mancarurilor.
- Purificator si tonifiant
- Măsură unitară de tarifare
- 15ml
- Măsura de bază a prețurilor unitare
- 1ml