Strâns înrudit cu uleiul de Scorțișoară, uleiul de Cassia are o aromă condimentată puternică, fiind suficiente cantități mici pentru a transforma orice amestec de uleiuri esențiale sau desert intens aromatizat. Cassia poate fi utilizat la gătit, fie ca înlocuitor pentru scorțișoară la plăcinte și specialități de panificație, fie individual, într-o varietate infinit 0 ă de aperitive și deserturi.
BENEFICII PRIMARE
• Deoarece au arome asemănătoare, Cassia și Scorțișoara pot fi utilizate alternativ la gătit.
• De asemenea, Cassia este un ingredient foarte apreciat la prepararea de diferite aperitive, produse de panificație și deserturi.
UTILIZĂRI •
Adaugă o picătură de ulei de Cassia și o picătură de ulei de Lămâie în apa de băut, pentru a obține o băutură răcoritoare cu aromă de citrice și mirodenii!
• Înlocuiește scorțișoara cu o picătură de ulei de Cassia în rețete, pentru a te bucura de o aromă bogată.
PRECAUŢII A se folosi doar diluat. A nu se consuma mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanelor gravide sau celor aflate sub observație medicală li se recomandă să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, zonele sensibile și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, diluează în mod generos cu un ulei de bază